Esittely

KirjoittajastaNimeni on Magnus Jyrkkänen ja olen 25-vuotias opiskelija, kirjoittaja ja bloggaaja sekä yrittäjä. Olen kotoisin Rautalammilta ja tällä hetkellä asun Jyväskylässä ja opiskelen Jyväskylän yliopistossa pääaineenani tietojärjestelmätiede. Harrastan kirjoittamista, lukemista, lautapelejä sekä ajoittain myös pienoismalleja. Myös luonto ja kasvit ovat lähellä sydäntä. Lisäksi olen piensijoittaja. Oma yritykseni Magnartus toimii graafisen muotoilun ja taiteellisen luomisen alueilla.

Minut löytää myös twitteristä @magnusjyrkkanen. Kirjoittelen myös sinne silloin tällöin enemmän ja vähemmän olennaista asiaa. Lisäksi minulla on toinen blogi Elämästä kirjoittamiseen. Siellä keskityn otsikon mukaisesti kirjoittamiseen ja puhun myös muustakin.

Blogin kirjoittaja sivusta katsottuna, taustalla Konneveden Siikakoski. Kuvaaja: Jukka Konttinen.


Blogista


Aloitin tämän blogin kirjoittamisen 9.10.2013.  Tarkoituksena on kirjoittaa sijoittamisesta ja siihen liittyvistä asioista. Suhtaudun positiivisesti siihen ajatukseen, että jokainen suomalainen sijoittaisi ja tällä blogillani pyrin myös edistämään tuota päämäärää.

Blogissa esittämäni mielipiteet ovat omiani. En myöskään uskalla luvata, että minun ohjeita lukemalla ja toteuttamalla rikastut tai edes vaurastut. Kirjoitukseni perustuvat omaan sijoitusstrategiaani, jota myös käytännössä toteutan.

Elämästä sijoittamiseen blogin löydät myös Facebookista, Twitteristä ja Blogilistalta. Jokaisesta mainitusta paikasta voit seurata uusimpien kirjoitusten ilmestymistä. Blogiin liittyvää palautetta voi myös lähettää osoitteeseen elamastasijoittamiseen (ät) gmail.com.